Wie is Finqus?

Finqus is een productnaam van Hypinvest Hypotheken BV. Hypinvest Hypotheken BV (Hypinvest) is een beheerder van hypotheken en consumptieve kredieten. Finqus staat voor begrijpelijke taal en een heldere en duidelijke uitleg. Hypinvest gaat voor kwaliteit en vertrouwen en beschikt over professionele en vakbekwame medewerkers.

Wie is Hypinvest

Hypinvest is een 100% dochteronderneming van NIBC Bank N.V. (NIBC). NIBC is een Nederlandse bank met een rijke historie. De bank is opgericht in 1945 door de Nederlandse overheid. In de loop der jaren heeft NIBC zich continu ontwikkeld. NIBC is in Nederland actief met meerdere hypotheekmerken. U kunt dus rekenen op veel expertise.

 

Op 17 november 2021 heeft Hypinvest alle nog uitstaande leningen gekocht van DSB Bank/Finqus BV. De voorwaarden van uw lening blijven ongewijzigd. Ook het rentepercentage dat u nu betaalt blijft gelijk tot aan het einde van uw renteperiode. De naam Finqus blijft voorlopig en u kunt gebruik blijven maken van hetzelfde klantenportaal. Hypinvest verstrekt geen nieuwe leningen. Het is niet mogelijk om van bestaande leningen geldopnames te doen of leningen te verhogen.

 

Hypinvest Hypotheken BV staat ingeschreven bij de Kamer van Koophandel onder nummer 27 25 84 12, is geregistreerd in het register Financiële Dienstverleners en staat onder toezicht van de Autoriteit Financiële Markten (AFM) onder nummer 12000074.

 

Heeft u vragen? Kijk dan onder veelgestelde vragen op deze website. Staat uw vraag er niet tussen? Neem dan contact op met ons.”