Het Coronavirus en uw hypotheek of lening

Het coronavirus heeft veel gevolgen voor de gezondheid maar mogelijk ook financieel. Bijvoorbeeld omdat uw inkomsten minder zijn als gevolg van het wegvallen van werk. Dit kan ook gevolgen hebben voor het betalen van uw vaste lasten, uw lening of hypotheek. Verwacht u binnenkort betalingsproblemen of ondervindt u dit nu als gevolg van de Coronacrisis? Neemt u dan vooral contact met ons op.

Heeft u een 1ste of 2e hypotheek?              

Dan kunt u contact opnemen met onze afdeling Bijzonder beheer hypotheken. Samen met u zoeken we naar een oplossing. Wij zijn bereikbaar van maandag tot en met donderdag van 8.30 tot 20.00 uur en op vrijdag van 8.30 tot 17.30 uur op 088 - 422 91 10. Of stuur een e-mail naar: hypotheek@finqus.nl

Het kan zijn dat door drukte de wachttijd langer is dan gebruikelijk.

 

Heeft u een Doorlopend krediet of Persoonlijke lening?

Dan kunt u contact opnemen met onze afdeling Bijzonder beheer. Samen met u zoeken we naar een oplossing. Wij zijn bereikbaar van maandag tot en met vrijdag van 8.30 tot 17.30 uur (dinsdag en donderdag tot 20.00 uur) op 088 – 655 68 16. Of stuur een e-mail naar: debiteurenbeheer@finqus.nl.

Het kan zijn dat door drukte de wachttijd langer is dan gebruikelijk.

 

Heeft u al een afspraak of betalingsregeling?

Heeft u een bestaande afspraak of betalingsregeling en verwacht u de afspraak of regeling als gevolg van de coronacrisis niet te kunnen nakomen? Neemt u dan direct contact op met het bij u bekende telefoonnummer, afdeling of de medewerker met wie u de regeling heeft afgesproken. De contactgegevens staan ook in de brief of email die u van ons heeft ontvangen. Wij gaan dan samen met u zoeken naar een oplossing.